Leuk dat je op mijn website komt kijken! Vind je het ook zo heerlijk om met je interieur bezig te zijn? Ik heb een passie voor wonen en wil jou graag inspireren. Je helpen als je niet weet hoe je jouw stijl zichtbaar kan maken in je interieur. Met zo'n weinig mogelijk middelen je huis helemaal naar je zin maken. 

 

Met deze website  wil ik je ideeën aanreiken om je huis om te toveren naar die leuke sfeer. Je laten zien dat een gave inrichting helemaal niet duur hoeft te zijn. Mijn eigen huis heb ik ingericht voor nog geen 1200 euro, vrijwel allemaal leuke spulletjes van marktplaats.

 

Misschien ben je zelf niet zo handig om een mooi totaalplaatje van je interieur te maken. Of heb je wel je eigen stempel gedrukt, maar blijft het knagen dat het net niet naar je zin is. Ik kan je dan interieuradvies geven, al voor 59 euro. Voor meer info kijk op stijladvies!

 

Via mijn blog wil ik je inspireren, laten zien dat je iets leuks kan bereiken met een klein budget.  En ik laat je daar weten als ik ergens leuke items tegen kom. Like me op Facebook of schrijf je hieronder in om opde hoogte te blijven. En ben je eens op zoek naar een leuk ingerichte B&B, kijk dan eens op mijn andere website sfeerenco.com. Daar verzamel ik allemaal leuke adresjes!

 

 

Sandra   

  • Facebook Clean